Terrazzo

Prémium minőségű terrazzo és márvány-mozaik lapokat kínálunk. Szolgáltatásaink között szerepel a lapok értékesítése, szakszerű beépítése és professzionális csiszolása, hogy Ön tökéletesen sima és egyenletes felületeket élvezhessen otthonában vagy üzleti helyiségében.

Termékeink

  • Terrazzo Lapok: Kiváló minőségű terrazzo lapjaink tartósak és esztétikailag vonzóak. Sokféle színben és mintázatban kaphatók, hogy minden stílushoz és igényhez illeszkedjenek.
    • Érdekesség: A terrazzo több mint 500 éves múltra tekint vissza. Az olasz velencei építőmunkások találták fel, akik márványdarabokat kevertek betonba, hogy tartós és dekoratív padlókat hozzanak létre. Ma már újra reneszánszát éli, köszönhetően egyedi megjelenésének és tartósságának.
  • Márvány-mozaik Lapok: Exkluzív márvány-mozaik lapjaink eleganciát és kifinomultságot kölcsönöznek bármely helyiségnek. Egyedi mintázatokkal és színekkel, amelyek bármilyen enteriőrben megállják a helyüket.
    • Érdekesség: A márvány-mozaikok már az ókori görögök és rómaiak idejében is népszerűek voltak. Az ókorban gyakran használták templomok, paloták és középületek díszítésére, és a mozaikművészet egyik legmagasabb szintjét képviselték.

Szolgáltatásaink

  • Értékesítés: Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb lapokat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és elképzeléseinek. Szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy minden kérdésére válaszoljon. Akár teljesen egyedi lapok gyártása is megoldható, ha arra van szüksége!
  • Beépítés: Tapasztalt szakembereink biztosítják a lapok precíz és tartós beépítését. Kiemelt figyelmet fordítunk a részletekre, hogy az eredmény kifogástalan legyen.
  • Csiszolás: Az általunk beépített felületeket simára csiszoljuk, hogy megszüntessük a síkfogasságot és tökéletesen egyenletes, fényes felületeket hozzunk létre. Modern eszközeink és technikáink garantálják a legmagasabb minőséget.