Referenciáink

Tardosi mészkő csiszolás – Richter Gedeon

2019 júliusában csapatunk a gyógyszergyár fényét vesztett 40 éves mészkő padlóját varázsolta újra tükörfényessé. Első lépésként a mészkő megkopott és elhasználódott felületét durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk le. Így egy teljesen sík felületet kaptunk. Ezt követően 5 fázisú fényezési munkálatok történtek. A következő munkafolyamat a mészkő padlólap felpolírozása volt egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal. A végső munkafázisban a mészkő felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében.
Végeredményben a kopottas mészkőfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel. A helyszínen készült fotó magáért beszél!

Mészkőcsiszolás

Mészkőcsiszolás – Jura

2015 áprilisában egy budapesti exkluzív magánház teraszának Jura-mészkő padlóját újjítottuk fel. A munkánkat a mészkő síkra csiszolásával kezdtük, a fogasság lemarása végett. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet. Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Jura-mészkő padlót.

A végeredmény egy esztétikus, tartós fényű mészkő terasz.

jura mészkő csiszolás

Corvin One Irodaház

A 2019-es év elejét egy irodaház mészkő padlójának felújításával kezdte meg csapatunk. A munkálatokat a lapok közötti szintkülönbség, azaz a síkfogasság lecsiszolásával kezdtük meg. Durva gyémántcsiszoló korongok segítségével síkba csiszoltuk a felületet. Ezután több fázisban fényeztünk és políroztunk. A mészkő padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük. Mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes

A mészkő padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük. Mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes kőburkolatot kaptunk.

mészkő csiszolás 

Igazságügyi Szakértői Iroda

A 2019-es év elejét egy 18. kerületi Igazságügyi Szakértő Iroda mészkőpadlójának felújításával kezdte meg cégünk. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság – vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség – lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét. Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

Mészkőcsiszolás

Süttői mészkő csiszolás – Rege Residence szépkorúak otthona

2017 novemberében a budai Rege Residence szépkorúak otthonában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt mészkő padlót. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság – vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség – lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.

 Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

Süttői mészkő csiszolás 

Mészkőcsiszolás – Dabas magánlakás

A 2019-es év első felében egy dabasi magánlakás mészkőpadlójának felújításával bízták meg cégünket. A régi mészkőfelület teljesen elhasználódott, megkopott és fényét vesztette. Első lépésben a mészkő karcos felületét durva szemcseszerkezetű csiszolókorong segítségével síkba csiszoltuk. A tükörfényes mészkőpadló elérése érdekében több fázisú fényezési munkálatok következtek. Az utolsó munkafolyamatokban egy speciális fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét. A padlócsiszolás által ezúttal is szemmel látható eredményt értünk el. A mészkőpadló újra a régi eleganciájában tündökölhet még hosszú éveken át. A helyszínen készült fotók a csiszolás előtti és utáni állapotról magukért beszélnek!

Mészkőcsiszolás
Mészkőcsiszolás

Mészkőcsiszolás – Kormányablak

A cég munkálatai közé tartozott egy 21. kerületi kormányablak mészkőpadlójának felcsiszolása. A munkafolyamat első fázisában ebben az esetben is durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk síkba a mészkő felületét. A padlón keletkezett hézagokat műgyantával töltöttük ki. Ezt követően a kristalizálás technológiáját alkalmaztuk a mészkőpadlón. Ennek az eljárásnak köszönhetően a mészkő felületének fénye mélyebb és hosszabban tartó lesz. Ezután a polírozási munkálatok következtek, melyben egyre finomabb szemcseszerkeszetű korongokkal dolgoztunk. A legvégső fázisban impregnáló szert alkalmaztunk a csiszolt mészkőpadlón. Ezzel megvédve azt a különböző szennyeződésektől. A csiszolás végeredményeképpen a karcos, elhasználódott, kopott mészkőfelületet egy esztétikus, tartós fényű mészkőpadló váltotta fel. Ezt a különbséget a csiszolás előtti és utáni állapotról készült fényképek bizonyítják a legjobban!

Mészkőcsiszolás
Everhomeextra Kft 2021 | Minden jog fenntartva | Telephely / Bemutatóterem : Budapest, Jászberényi út 29. 1106 | A weboldal készítette: PROFIWEB Theme by Flythemes