Referenciák

Magánlakás – Mészkőpadló felújítása

A magánlakás meglévő, régi mészkőpadlója erősen elhasználódott, felülete teljesen megkopott, fényét vesztette és foltok tarkították. A mészkőpadló egy teljeskörű felújításon esett át. A felújítás első lépéseként a síkba csiszolást végeztük el. Ennek köszönhetően a mészkőlapok közötti szintkülönbségeket eltüntettük. Ezután a padlóban keletkezett lukakat színazonos tömítőanyaggal tömítettük. A síkba csiszolás folyamatát durva szemcsés csiszolókorongokkal végeztük el. Ezután a mészkő felületét finom szemcseszerkezetű mészkőcsiszoló korongokkal políroztuk fel, hogy visszanyerje eredeti színét. A finomcsiszolást addig folytattuk a mészkőpadló felületén, amíg a kívánt fény eléréséig el nem jutottunk. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét. A padlócsiszolás technológiájának köszönhetően ismét szemmel látható eredményt értünk el. A megkopott, foltos és fényét vesztett mészkőpadlót egy exkluzív megjelenésű, fényes és könnyen takarítható mészkőpadló váltotta fel.

mészkőcsiszolás 

Vadász- és fegyverbolt – mészkőpadló felújítása

2020 őszén egy fegyverbolt régi és kopott mészkőpadlóját újítottuk fel. A mészkőburkolat az évek során teljesen elhasználódott és fénye megkopott. A folyamatot a mészkő síkra csiszolásával kezdtük el, melyet a durvacsiszolás fázisa követett. A durva szemcseszerkezetű korongokkal a mészkőpadlót a teljes simaság eléréséig csiszoltuk. A durvacsiszolásnak köszönhetően a padlóból eltűntek a karcok és a szennyeződések. A következő munkafázisban a mészkőpadlón több fázisú polírozást hajtottunk végre, melyben egyre finomabb szemcséjű korongokat használtunk. Legvégül a mészkőpadlót egy speciális fényező szivacs segítségével mostuk fel, illetve impregnáló szert is alkalmaztunk a felületen. Az impregnálásnak köszönhetően a mészkőpadló védetté válik a különböző szennyeződésektől, savas és maró hatású folyadékoktól. A mészkőcsiszolás által a kopott, karcos mészkőfelület visszanyerte régi pompáját.

mészkőcsiszolás 

Tardosi mészkő csiszolás – Richter Gedeon

2019 júliusában csapatunk a gyógyszergyár fényét vesztett 40 éves mészkő padlóját varázsolta újra tükörfényessé. Első lépésként a mészkő megkopott és elhasználódott felületét durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk le. Így egy teljesen sík felületet kaptunk. Ezt követően 5 fázisú fényezési munkálatok történtek. A következő munkafolyamat a mészkő padlólap felpolírozása volt egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal. A végső munkafázisban a mészkő felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében. Végeredményben a kopottas mészkőfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel. A helyszínen készült fotó magáért beszél!

Corvin One Irodaház

A 2019-es év elejét egy irodaház mészkő padlójának felújításával kezdte meg csapatunk. A munkálatokat a lapok közötti szintkülönbség, azaz a síkfogasság lecsiszolásával kezdtük meg. Durva gyémántcsiszoló korongok segítségével síkba csiszoltuk a felületet. Ezután több fázisban fényeztünk és políroztunk. A mészkő padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük. Mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes A mészkő padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük. Mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes kőburkolatot kaptunk.

Igazságügyi Szakértői Iroda

2019 júliusában csapatunk a gyógyszergyár fényét vesztett 40 éves mészkő padlóját varázsolta újra tükörfényessé. Első lépéskéntA 2019-es év elejét egy 18. kerületi Igazságügyi Szakértő Iroda mészkőpadlójának felújításával kezdte meg cégünk. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság – vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség – lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét. Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését. a mészkő megkopott és elhasználódott felületét durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk le. Így egy teljesen sík felületet kaptunk. Ezt követően 5 fázisú fényezési munkálatok történtek. A következő munkafolyamat a mészkő padlólap felpolírozása volt egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal. A végső munkafázisban a mészkő felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében. Végeredményben a kopottas mészkőfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel. A helyszínen készült fotó magáért beszél!

Mészkőcsiszolás – Jura

2015 áprilisában egy budapesti exkluzív magánház teraszának Jura-mészkő padlóját újjítottuk fel. A munkánkat a mészkő síkra csiszolásával kezdtük, a fogasság lemarása végett. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet. Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Jura-mészkő padlót. A végeredmény egy esztétikus, tartós fényű mészkő terasz.

jura mészkő csiszolás

Süttői mészkő csiszolás – Rege Residence szépkorúak otthona

2017 novemberében a budai Rege Residence szépkorúak otthonában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt mészkő padlót. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság – vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség – lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét. Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

Süttői mészkő csiszolás 

Mészkőcsiszolás – Dabas magánlakás

A 2019-es év első felében egy dabasi magánlakás mészkőpadlójának felújításával bízták meg cégünket. A régi mészkőfelület teljesen elhasználódott, megkopott és fényét vesztette. Első lépésben a mészkő karcos felületét durva szemcseszerkezetű csiszolókorong segítségével síkba csiszoltuk. A tükörfényes mészkőpadló elérése érdekében több fázisú fényezési munkálatok következtek. Az utolsó munkafolyamatokban egy speciális fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét. A padlócsiszolás által ezúttal is szemmel látható eredményt értünk el. A mészkőpadló újra a régi eleganciájában tündökölhet még hosszú éveken át. A helyszínen készült fotók a csiszolás előtti és utáni állapotról magukért beszélnek!

Mészkőcsiszolás

Mészkőcsiszolás – Kormányablak

2017 novemberében a budai Rege Residence szépkorúak otthonában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt mészkő padlót. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság – vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség – lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.

Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

Mészkőcsiszolás
Everhomeextra Kft 2021 | Minden jog fenntartva | Telephely / Bemutatóterem : Budapest, Jászberényi út 29. 1106 | A weboldal készítette: PROFIWEB Theme by Flythemes